پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

تداوم اعتراضات خیابانی در چندین شهر عراق

تداوم اعتراضات خیابانی در چندین شهر عراق پس از حدود سه ماه آرامش و یک روز بعد از فعالیت دولت جدید اعتراضات خیابانی طی دو شب گذشته در بغداد و چندین شهر عراق از سرگرفته شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 11
کد خبر: ۴۲۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر،  پایگاه عراقی سومریه نیوز گزارش داد که ده‌ها تن از معترضان عراقی امشب در مرکز کربلا تظاهرات کردند و خواستار اصلاحات و تعیین تاریخ دقیق برای برگزاری انتخابات زودهنگام شدند.

 

بر اساس این گزارش، در این تظاهرات که نیرو‌های ضد شورش نیز حضوری چشم‌گیر داشتند معترضان با سر دادن شعار‌هایی از دولت جدید خواستند تا عوامل قتل معترضان را مجازات و آن‌ها را تحویل دستگاه قضایی دهند. آن‌ها همچنین خواستار آغاز اصلاحات در کشور و تعیین تاریخی دقیق برای انتخابات زودهنگام در کشور شدند.

 

تظاهرات مشابهی هم در مرکز «دیوانیه» برگزار شد که معترضین خواستار تصویب قانون انتخابات و تعیین موعد انتخابات زودهنگام شدند. آن‌ها همچنین خواهان برکناری استانداران فاسد و مجازات قتل معترضان شدند.

 

در دیوانیه تظاهرات از ماهیت مسالمت آمیز آن خارج شد و معترضان به مقر حزب‌الدعوه در این استان حمله کردند و آن را به آتش کشیدند.

 

در استان «بابل» عراق نیز این تظاهرات مقابل ساختمان محلی برگزار شد و طی آن معترضان خواستار برکناری استاندار و انتخاب شخص دیگر به جای او بدور از وابستگی به احزاب برای اداره این استان شدند.

 

معترضان تهدید کردند که به تظاهرات خود تا تحقق مطالباتشان ادامه می‌دهند.

 

در شهر بصره تظاهرات به خشونت انجامید و بر اساس گزارش رسانه‌های عراقی از جمله سومریه نیوز در جریان این تظاهرات و درگیری‌ها یک نفر کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

 

بر اساس این گزارش نیرو‌های امنیتی تدابیر شدیدی را در این شهر اتخاذ کردند.

 

سایت المعلمومه عراق نیز ازبرگزاری تظاهرات در شهر نجف اشرف خبر داد.

 

این سایت خبری شمار شرکت کنندگان در این تظاهرات راگسترده اعلام کرد که در آن معترضان از دولت جدید خواستند که قانون انتخابات را تصویب و تاریخ انتخابات زودهنگام را تعیین کند.

 

اعتراضات در میدان تحریر در بغداد پس از حدود سه ماه آرامش روز یکشنبه از سرگرفته شد.

 

تداوم اعتراضات خیابانی در چندین شهر عراق

 

معترضان عصر یکشنبه با به آتش کشیدن لاستیک و پرتاب مواد آتش زا و درگیری با ماموران امنیتی قصد عبور از موانع امنیتی پل «جمهوری» و ورود به منطقه الخضراء را داشتند که با سد نیرو‌های امنیتی مواجه شدند.

 

خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش داد که یازده تن از معترضان در این حادثه زخمی شدند.

 

 

گزارش شده صد‌ها نفر در خیابان‌های اطراف میدان تحریر و پل جمهوری تجمع کردند.

 

اعتراض‌های خیابانی جدید در عراق از شب یکشنبه و تنها بعد از یک روز از فعالیت دولت جدید به نخست وزیری مصطفی الکاظمی در خیابان‌های «کوت» مرکز استان واسط در شرق عراق آغاز و همزمان در چند شهر مرکزی و جنوبی این کشور از سرگرفته شد.

 

این اعتراضات در پی فراخوان چند روز گذشته در شبکه اجتماعی برای از «سرگیری دور تازه اعتراض‌ها» آغاز شده است.

 

 

«مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر جدید عراق روز یکشنبه با صدور دستوری به نیرو‌های امنیتی از آنان خواست که در اعتراضات از توسل به سلاح و تیراندازی به سوی معترضان خودداری کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار